Nytt skoleår

Mandag 20. august starter skoleåret 2018 - 2019. Du som har fått tilbud om skoleplass på Fannefjord vil få brev i posten med informasjon om tid og sted for oppmøte. Det blir ikke undervisning den første dagen. Kontaktlærere tar imot sine elever, kommer med informasjon, deler ut timeplaner og svarer på eventuelle spørsmål. Hvis det er noe du lurer på i mellomtiden, er det bare å ringe oss på 71283000. Vi gleder oss til å komme i gang, og ser frem til et innholdsrikt skoleår.

Takk for i år!

Gratulerer med godt overstått skoleår til alle elevene våre! Vi takker for ei kjempefin avslutning av skoleåret, og ønsker alle som skal videre lykke til fra heiagjengen på Fannefjord!

God sommer!

God påske!

Vi ønsker alle elever og foresatte ei riktig god påske! Nyt ferien, og så møtes vi igjen på skolen tirsdag 3. april. :)

Bildet av denne blide påske-hanen er hentet fra grunnkompetanse-gruppas besøk på Solemdal gård.

Ungdata-undersøkelsen

Elevene på Fannefjord kommer denne uka til å gjennomføre UNGDATA-undersøkelsen.

Dette er et anonymt og frivillig digitalt spørreskjema som elever i ungdomsskole og videregående skole over hele landet svarer på.

Du kan lese mer om undersøkelsen her.

Studieorienteringsdag

Mandag 29.januar er det studieorienteringsdag.

Godt nytt år!

Velkommen til oppstart etter juleferien onsdag 3.januar! Håper alle har hatt en fin ferie. Vi gleder oss til å se dere igjen! :)

God jul!

På Fannefjord har vi hatt julestemning lenge! Det er mye takket være grunnkompetanse-gruppa vår som har ordnet julekalender og trekking hver matpause, hentet juletre fra skogen og vært med på å arrangere juleverksted for hele skolen. Nå har vi hatt ei stemningsfull juleavslutning, og ønsker alle elever, foresatte og samarbeidspartnere ei riktig god jul og alt godt for det nye året!

Julekalender
Juleavslutning

Internasjonal dag

1. november hadde vi internasjonal dag på Fannefjord med tema Syria. Vi fikk besøk av sju flyktninger som bor på Midsund. De laget kjempegod mat til oss fra hjemlandet sitt, i tillegg til at de fortalte om flukten til Norge og Syrias historie, kultur og religion. Elevene våre fikk også jobbe i grupper med disse temaene. Det ble en spennende og lærerik dag!

Romsdalsmuseet

Hele skolen var på besøk på Romsdalsmuseet 24. oktober der vi fikk omvisning. Vi startet med introduksjon i auditoriet og deretter vandring inne i utstillingen, før vi avsluttet med en rebus.

Oppstart skoleåret 2017-18

Første skoledag etter ferien er mandag 21.august. Du som har fått tilbud om skoleplass på Fannefjord vil få brev i posten med tidspunkt for oppmøte. Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ringe oss på 71283000.