Oppstart skoleåret 2017-18

Første skoledag etter ferien er mandag 21.august. Du som har fått tilbud om skoleplass på Fannefjord vil få brev i posten med tidspunkt for oppmøte. Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ringe oss på 71283000.

Utstyrsstipend fra Lånekassa

Utstyrsstipend er penger til nødvendig individuelt utstyr som du trenger i opplæringen. Alle elever med ungdomsrett får utstyrsstipend fra Lånekassen, men du må søke om det. Når du sender søknaden, sjekker Lånekassen automatisk om du kan ha rett til andre stipend i tillegg. Du finner mer informasjon og kan søke om stipend på www.lanekassen.no.

GOD SOMMER!

Takk for i år! Da er skoleåret 2016-17 over, og vi hadde en fin avslutning for elever og ansatte. Vi på Fannefjord vil ønske alle avgangselever lykke til videre, husk at vi heier på dere! :) Og så håper vi alle andre får en fin sommer og er klar for oppstart etter ferien 21.august.

Besøk av utdanningsutvalget

Torsdag 8.juni var vi så heldige å få besøk av utdanningsutvalget i fylket. Veldig kjekt å få presentere skolen vår for en positiv og lydhør forsamling! Ekstra takk til de flotte elevrepresentantene våre: Christine, Emilie og Hannah som gjorde en super innsats!

Sjef i eget liv!

"Sjef i eget liv" er et program om personlig økonomi for elever i videregående opplæring. Torsdag 1.juni hadde vi besøk av Helene Reistad Ekroll som er finansiell rådgiver for Sparebanken Møre. Elevene fikk utdelt ulike yrker, og måtte deretter ta valg og prioriteringer i forhold til økonomi på en digital plattform som viste godt hvordan forbruksvalg påvirker muligheten til å spare opp egenkapital f.eks. til boligkjøp. Det var en veldig nyttig dag med mange "aha-opplevelser"! :)

Nytt telefonnummer!

Skolen har fått nytt telefonnummer: 71283000

Miljørapport 2016

Miljørapporten for 2016 er nå klar. Du finner den under Miljøfyrtårn her på hjemmesida vår. Der kan du også lese mer om hva det betyr at skolen er miljøsertifisert.

God vinterferie!

Alle elever har vinterferie i uke 8. Skolen starter opp igjen mandag 27. februar.

Husk å søke skoleplass!

Husk søknadsfrist 1. mars for skoleplass neste skoleår. Søk på vigo.no med MinID. Alle må søke, også de som skal fortsette på Fannefjord vgs neste skoleår. Har du spørsmål eller trenger hjelp med søknaden, kontakt rådgiver.

Forfatterbesøk

I dag hadde vi besøk av forfatter Svein Sæter med foredraget "hemmelig helt". Han presenterte den spennende historien om krigshelten Knut Haugland, som var sentral i tungtvannsaksjonen og motstandsbevegelsen, og som også var med på Thor Heyerdahls Kon-Tiki ekspedisjon. Svein Sæter har skrevet boka "Operatøren" om Hauglands dramatiske liv, og her fikk vi et engasjerende foredrag om en utrolig livshistorie fra virkeligheten!