Fannefjord VGS > Nyheter > Studieorienteringsdag

Studieorienteringsdag

Mandag 29.januar er det studieorienteringsdag.

Mandag 29.januar er det studieorienteringsdag for avgangselevene. Orienteringen finner sted på Molde kino fra klokken 09:00. Det betyr at ordinær undervisning utgår for alle avgangselever denne dagen. På programmet står blant annet informasjon om ulike grader og støtte fra lånekassen. Videre kommer en lang rekke høgskoler og universiteter for å informere om studiemulighetene ved sine respektive skoler.

Dette er en nyttig dag for alle, også de som vurderer en pause i studiene mellom videregående skole og høyere utdanning. Rådgiver Tonje Camilla Veiåker kommer på besøk i klasserommene i forkant med mer informasjon, og svarer gjerne på eventuelle spørsmål fortløpende. Tonje blir også med på hele dagen og det legges opp til felles avreise fra Fannefjord. De elevene som ønsker det kan komme direkte til kinoen.