Fannefjord VGS > Nyheter > Informasjon til elever og foresatte: Slik følger vi opp elevene våre i hjemmeskole

Hjemmeskole er en ny situasjon for både elever og lærere. Slik vil vi følge opp elevene våre i perioden:

Hjemmeundervisning

Faglærerne vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe dere med hjemmeundervisning, og vil holde tett kontakt med elevene sine. Kontaktlærer vil også opprettholde ha kontakt ukentlig, og vil prioritere ekstra kontakt etter behov, dersom vi opplever at elever sliter med hjemmeundervisningen.

Vårt hovedverktøy i kommunikasjonen med elevene er Its Learning. Dersom faglærer har informert om at annen kommunikasjon skal brukes (for eksempel epost) forholder eleven seg til faglæreren sine føringer. Det er viktig at alle elever har installert app`en til Its Learning på sin telefon og at de slår på varsling, slik at de får meldinger med en gang. Skolen oppfordrer lærerne til å ha jevnlige samtaler/ videosamtaler med hver enkelt elev.

Vi oppfordrer alle elever og ansatte ved Fannefjord vgs om å forholde seg lojalt til råd fra nasjonale og lokale helsemyndigheter.

Ta vare på hverandre og ta still opp for de som trenger ekstra hjelp og støtte rundt dere.