Fannefjord VGS > Nyheter > Informasjon om koronasituasjonen til elever og foresatte

Ove Opstad Ove Opstad
+4771283001 /
Mob. 47278430

Informasjon om koronasituasjonen til elever og foresatte

Skolen er i likhet med øvrige videregående skoler i landet satt i rødt beredskapsnivå.

Fannefjord vgs er i likhet med øvrige videregående skoler i landet satt i rødt beredskapsnivå.

Dette betyr at følgende praksis gjelder:

Elevene skal fortsatt møte på skolen, og gå rett til det klasserommet timeplanen tilsier.

Ved bytte av klasserom skal en ikke oppholde seg i gangen eller andre fellesområder lenger enn strengt nødvendig.

Elever skal ikke oppsøke andre klasserom. Dersom en skal møte elever fra andre klasser, må det skje utendørs. Minst en meters avstand skal holdes i alle situasjoner, også ute.

Elevstua er stengt frem til skolen er tilbake på gult beredskapsnivå. Mat skal spises på plassen i klasserommet, eller ute.

Kontaktreduserende tiltak for elever ved rødt beredskapsnivå