Påskelunsj!

Onsdag 2.april disket assistenten vår, Lill, opp med nybakte rundstykker, kaker og påskepyntet elevstue i lunsjpausa til stor glede for elever og ansatte. :)

Godt nytt år!

Velkommen til skolestart mandag 6. januar!

Velkommen til nytt skoleår!

Skolen starter opp igjen mandag 19. august, og vi ønsker nye og gamle elever hjertelig velkommen!

Fra miljødagen

Torsdag 18. april hadde vi miljødag på skolen med feiring av Fannefjord som resertifisert miljøtårn og storfint besøk!

Glimt fra vinteraktivitetsdagen

Onsdag 4. april hadde Fannefjord vgs vinteraktivitetsdag i Moldemarka.

Miljødag

Torsdag 18.april arrangerer skolen miljødag der vi blant annet feirer at vi er resertifisert som Miljøfyrtårn.

Earth Hour

Ved å slukke lyset i en time lørdag 23. mars, mellom klokken 20.30 - 21.30, kan vi vise vårt engasjement og være med på en internasjonal markering!

Miljøfyrtårn

Fannefjord vgs ble resertifisert som miljøfyrtårn 8.2.13, hurra! :) Det blir feiring og miljødag litt senere.

Søking til videregående skoleåret 2013-14

Alle søkere til videregående opplæring skal fylle ut søknaden sin på vigo.no. Vigo er åpen for søknadsregistrering fra fredag 4. januar 2013. Vigo er knytta til MinID. Hvis du ikke har fått MinID, kan det bestilles på skatteetaten.no

Du finner mer informasjon på mrfylke.no/utdanning/inntak eller på vilbli.no

Søknadsfrist

Husk fristen for å søke om spesialundervisning: 1.februar! Les mer om søknad til skolen under Om skolen- søke til oss.