Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fannefjord VGS > Nyheter

Velkommen til nytt skoleår!

17. august starter vi opp igjen etter sommerferien. Hjertelig velkommen til alle nye og gamle elever! :)

Les meir

God sommer!

Vi ønsker alle elever og foresatte en fin sommer og takk for skoleåret som har gått! :)

Les meir

God påske!

Vi ønsker alle elever god påskeferie! Første skoledag etter ferien er tirsdag 7.april.

Les meir

Spleiselaget

Onsdag 4.februar hadde vi besøk av Spleiselaget, et undervisningsopplegg om skatt og arbeidsliv for ungdom på vg skole. Tema var bl.a. hvorfor vi betaler skatt, hvilke konsekvenser svart økonomi har og hva som er viktig å vite som ung arbeidstaker. Og så avsluttet vi med gratis lunsj! :)

Les meir

Søking til skoleåret 2015-16

Det er allerede på tide å tenke på søking til neste skoleår! Du finner info om søknadsfrister, søkeprosess og søknadsskjema på denne siden, under søke til oss.

Les meir

God jul!

Vi ønsker alle elever og foresatte en riktig god jul og et godt nytt år!

Les meir

Ut på tur!

26. august var en nydelig sommerdag i Molde, så da dro hele skolen på tur! Vi gikk "den grønne korridor" gjennom byen fra sjøen ved Reknes via Chateauet, videre gjennom Reknesparken og opp til utsiktspunktet Rekneshaugen, før vi landa ved inntaksdammen der vi kosa oss med sol, flott utsikt og hamburger! :)

Les meir

Torsdagslunsj!

Torsdag 21. august spanderer skolen lunsj på alle elevene. Vi møtes på elevstua der vi også får viktig informasjon fra rektor. :)

Les meir

Nytt skoleår!

Vi ønsker nye og gamle elever velkomne til nytt skoleår mandag 18. august. Alle elever får brev i posten om tidspunkt for oppstart. :)

Les meir

Påskelunsj!

Onsdag 2.april disket assistenten vår, Lill, opp med nybakte rundstykker, kaker og påskepyntet elevstue i lunsjpausa til stor glede for elever og ansatte. :)

Les meir