Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fannefjord VGS > Nyheter

Godt nytt år!

Vi på Fannefjord vil ønske alle elever og foresatte alt godt for det nye året! Oppstart etter ferien for elevene er 3.1.

Les meir

Campus-besøk i Volda

Torsdag 17.3. var noen elever  + lærer fra Go Campus-gruppa ved Fannefjord på besøk ved høgskolen i Volda. De fikk hilse på studentrådgiver og studierettleder ved høyskolen, og fikk omvisning og presentasjon av ulike studietilbud ved HiVo.

Les meir

God påske!

Onsdag før påske disket lærerne ved Fannefjord opp med påskefrokost for alle elevene. :)

Første skoledag etter påske er tirsdag 29.3. God ferie! 

Les meir

Søke til oss

Husk ordinær søknadsfrist som er 1.mars. Kontakt skolen for mer informasjon ang. søknadsprosess og inntak, eller les mer under "søke til oss" på hjemmesida.

NB! Pga. en teknisk feil ligger ikke søknadsskjemaet til skolen på hjemmesida nå. Kontakt skolen, så sender vi det på mail.

Les meir

Go Campus-samling

29. oktober hadde Go Campus-gruppa sin andre samling denne høsten. Denne gangen fikk vi besøk av Ole Kristian Myrbostad fra NAV, Eva Merete Børstad fra Høyskolen i Molde og Rose Mari Skarset fra Utdanningsavdelinga. Les mer om Go Campus på "Om skolen".

Les meir

Foreldremøte

Tirsdag 29. september blir det foreldremøte på Fannefjord, der foresatte får en liten presentasjon av skolen og de ansatte, og mulighet til å snakke med kontaktlærere og faglærere.

Les meir

Miljøambassadørene

Onsdag 23. september hadde vi besøk av en miljøambassadør Guro Grytli Seim. Hun holdt et engasjert og spennende foredrag om klima, klimaendringer, naturmangfold og mulige løsninger på klimautfordringene.

Les meir

Go Campus

Ny Go Campus-gruppe er i gang på Fannefjord. Første samling var torsdag 10. september på skolen.

Les meir

Turdag

Tirsdag 25. august gikk elever og lærere "den grønne korridor" fra skole og til inntaksdammen i fint turvær.

Les meir

Felleslunsj

Torsdag 20. august feiret vi at skoleåret er igang igjen med en felles lunsj på elevstua. :)

Les meir