Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fannefjord VGS > Nyheter

Besøk av utdanningsutvalget

Torsdag 8.juni var vi så heldige å få besøk av utdanningsutvalget i fylket. Veldig kjekt å få presentere skolen vår for en positiv og lydhør forsamling! Ekstra takk til de flotte elevrepresentantene våre: Christine, Emilie og Hannah som gjorde en super innsats!

Les meir

Sjef i eget liv!

"Sjef i eget liv" er et program om personlig økonomi for elever i videregående opplæring. Torsdag 1.juni hadde vi besøk av Helene Reistad Ekroll som er finansiell rådgiver for Sparebanken Møre. Elevene fikk utdelt ulike yrker, og måtte deretter ta valg og prioriteringer i forhold til økonomi på en digital plattform som viste godt hvordan forbruksvalg påvirker muligheten til å spare opp egenkapital f.eks. til boligkjøp. Det var en veldig nyttig dag med mange "aha-opplevelser"! :)

Les meir

Nytt telefonnummer!

Skolen har fått nytt telefonnummer: 71283000

Les meir

Miljørapport 2016

Miljørapporten for 2016 er nå klar. Du finner den under Miljøfyrtårn her på hjemmesida vår. Der kan du også lese mer om hva det betyr at skolen er miljøsertifisert.

Les meir

God vinterferie!

Alle elever har vinterferie i uke 8. Skolen starter opp igjen mandag 27. februar.

Les meir

Husk å søke skoleplass!

Husk søknadsfrist 1. mars for skoleplass neste skoleår. Søk på vigo.no med MinID. Alle må søke, også de som skal fortsette på Fannefjord vgs neste skoleår. Har du spørsmål eller trenger hjelp med søknaden, kontakt rådgiver.

Les meir

Forfatterbesøk

I dag hadde vi besøk av forfatter Svein Sæter med foredraget "hemmelig helt". Han presenterte den spennende historien om krigshelten Knut Haugland, som var sentral i tungtvannsaksjonen og motstandsbevegelsen, og som også var med på Thor Heyerdahls Kon-Tiki ekspedisjon. Svein Sæter har skrevet boka "Operatøren" om Hauglands dramatiske liv, og her fikk vi et engasjerende foredrag om en utrolig livshistorie fra virkeligheten!

Les meir

Helse og oppvekstfag

Ivrige elever på vg1 helse og oppvekstfag jobber med anatomi og fysiologi og ser på ulike celler i mikroskop. :)

Les meir

FALK

Vi har et spennende samarbeid med Spesialistbedriften om å utvikle et fag for elever med Asperger syndrom: FALK = fordypning i arbeidslivskompetanse.

Les meir

Søke til oss?

Husk søknadsfristene 1.februar og 1.mars. Les mer om fristene under "søke til oss" på hjemmesiden vår. Ta kontakt på tlf. 71249090 for å få vite mer om skolen og søknadsprosessen.

Les meir