Informasjon om koronasituasjonen til elever og foresatte

Skolen er i likhet med øvrige videregående skoler i landet satt i rødt beredskapsnivå.

Tid og sted for oppmøte ved skolestart

Skoleåret starter mandag 17. august. Med bakgrunn i smittevernreglene vil vi ta imot elevene i to grupper henholdsvis klokken 12.00 og klokken 12.30.

Fannefjord åpner igjen onsdag 13. mai

Fannefjord vgs åpner for alle elever onsdag 13. mai.

Hilsen fra skolehelsetjenesten og PPT

Her er en hilsen fra skolehelsetjenesten og PPT:

Trenger du å snakke med en voksen? Ring omsorgstelefonen

Fannefjord vgs har nå opprettet en omsorgstelefon på nummeret 71 28 30 00.  Dette er et tilbud til alle våre elever, spesielt de som trenger å snakke med noen som kan lytte og gi støtte.

Alle skriftlige eksamener er avlyst

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020. Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses.

Informasjon om dokumentasjon, fravær og vurdering

Lærerne vil legge til rette for at det skal foreligge nok vurderingssituasjoner til at standpunktkarakter i faget kan settes våren 2020. Elevene plikter å delta i hjemmeundervisningen slik at læreren har grunnlag for å sette karakter.

Informasjon til elever og foresatte: Slik følger vi opp elevene våre i hjemmeskole

Hjemmeskole er en ny situasjon for både elever og lærere. Slik vil vi følge opp elevene våre i perioden:

Søke til oss? Her finner du søknadskjema

Ta kontakt med skolen på tlf. 71283000 eller e-post fannefjord.vgs@mrfylke.no dersom du ønsker å søke, så får du mer informasjon om skolen og søknadsprosessen.

Nytt skoleår

Mandag 20. august starter skoleåret 2018 - 2019. Du som har fått tilbud om skoleplass på Fannefjord vil få brev i posten med informasjon om tid og sted for oppmøte. Det blir ikke undervisning den første dagen. Kontaktlærere tar imot sine elever, kommer med informasjon, deler ut timeplaner og svarer på eventuelle spørsmål. Hvis det er noe du lurer på i mellomtiden, er det bare å ringe oss på 71283000. Vi gleder oss til å komme i gang, og ser frem til et innholdsrikt skoleår.